Ajankohtaista

Alucat W8 Best of Boats finalisti!


25.11.2017

 

Alucat W8 Best of Boats finalisti!

 

Best of Boats Award on uusi käytännöllisyyttä painottava kansainvälinen moottoriveneiden kilpailu, jossa arvioidaan ja palkitaan vuosittain parhaat veneuutuudet muun muassa ensi-, perhe-, kala- ja urheiluveneiden luokissa. Tuomariston 17 riippumatonta jäsentä edustavat 15 Euroopan maata kattaen koko maanosan veneilyn alueet ja venemarkkinat. Voittajat julkistettiin Boat & Fun messuilla Berliinissä 23.11.2017.

 

Palkinnot eri kategorioissa myönnetään ottamalla huomioon yksittäisten luokkien vaatimukset. ALUCAT W8 -katamaraani oli ehdolla Best for Fishing sarjassa ja oli yksi tämän luokan neljästä finalistista. Olimme mukana tässä kansainvälisessä erittäin kovatasoisessa kilpailussa ja Alucat W8 noteerattiin Suomen parhaaksi kalastusveneeksi heti Best for Fishing voittajan jälkeen! Tämä oli hieno kunnianosoitus uudelle ALUCAT W8 -katamaraanillemme.

 

Kiitämme tuomaristoa siitä luottamuksesta, jonka saavutimme tässä kovassa kilpailussa. Kaiken kaikkiaan tuomaristo vaikuttui Alucat W8 -katamaraanin ominaisuuksista, laadusta ja turvallisuudesta. Tämä oli osoitus jatkuvasta kehitystyöstämme miten tuotamme tässä kokoluokassa parhaan ja turvallisimman veneen. Veneilyssä tärkeintä on, että palaat kotiin turvallisesti.

 

 

 


Takaisin uutisiin